Γρήγορες γλυκοπατάτες με μέλι και κανέλα

GLYKOPATATESΕκτέλεση – φωτογραφίες: Κατερίνα

Υλικά

  • Γλυκοπατάτες
  • Μέλι
  • Κανέλλα

Ετοιμασία

Πλένουμε τις γλυκοπατάτες, τις κόβουμε σε χονδρές φέτες-ροδέλλες, και τις βάζουμε να βράσουν σε μετρημένο νερό (σε κατσαρόλα τύπου AMC γίνονται μέσα σε λίγα λεπτά με τον ατμό).
Μόλις τις βγάλουμε από την κατσαρόλα, ξεφλουδίζουμε τις ροδέλλες και τις αραδιάζουμε πάνω σε πιατέλλα.

GLYKOPATATAΤις περιχύνουμε με μέλι (όσο επιθυμούμε) και πασπαλίζουμε με κανέλλα.

Σημείωση: Αν βάλουμε το μέλι όσο είναι ζεστές, θα απορροφηθεί.

Τρώγονται ζεστές και κρύες.

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΑΔΩΤΑ, ΓΛΥΚΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΛΩΝ and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s