Νηστίσιμη κρέμα

Του Ανώνυμου

Για ένα πιάτο

Μέσα σε αντικολλητικό σκεύος βράζουμε 1 1/2 ποτήρι νερό με μισό ποτήρι ψιλό σιμιγδάλι, λίγο αλάτι και 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη (ή 3/4 κουταλιάς σούπας φρουκτόζη).

Ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινο ή πλαστικό κουτάλι μέχρι να χυλώσει.

Βάζουμε σε πιάτο, πασπαλίζουμε με κανέλα και λίγη ζάχαρη (ή φρουκτόζη).

Καλή όρεξη!

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΑΔΩΤΑ, ΓΛΥΚΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΛΩΝ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s