Πιλάφι αλάδωτο

Υλικά για 6 μερίδες

2 φλυτζάνια ρύζι για πιλάφι
200 γραμ. μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβας
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
1 κουταλάκι κάρυ
αλάτι – πιπέρι
1/2 φλυτζάνι πράσινες ελιές κομμένες σε τέταρτα
1 κοκκινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια

Εκτέλεση

Βράζουμε το ρύζι με τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το κάρυ και το αλατοπίπερο, προσέχοντας να μην παραβράσει.
Στραγγίζουμε το πιλάφι και το αναμειγνύουμε σε μπώλ με τις ελιές και την πιπεριά.

Πηγή: http://www.freemonks.gr/index.php?page=news_info&lang=1&id=37

This entry was posted in ΑΛΑΔΩΤΑ, ΑΛΜΥΡΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε