Πιλάφι αλάδωτο

Υλικά για 6 μερίδες

2 φλυτζάνια ρύζι για πιλάφι
200 γραμ. μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβας
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
1 κουταλάκι κάρυ
αλάτι – πιπέρι
1/2 φλυτζάνι πράσινες ελιές κομμένες σε τέταρτα
1 κοκκινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια

Εκτέλεση

Βράζουμε το ρύζι με τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το κάρυ και το αλατοπίπερο, προσέχοντας να μην παραβράσει.
Στραγγίζουμε το πιλάφι και το αναμειγνύουμε σε μπώλ με τις ελιές και την πιπεριά.

Πηγή: http://www.freemonks.gr/index.php?page=news_info&lang=1&id=37

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΑΔΩΤΑ, ΑΛΜΥΡΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s