Γκασπάτσο (σούπα)

Συνταγή-φωτογραφίες: Ιωάννα

Υλικά:

-1 αγγούρι
-1 κολοκυθάκι (μεγαλούτσικο)
-6 ώριμες ντομάτες
-3 σκελίδες σκόρδο
-1 κόκκινη πιπεριά (ή κίτρινη ή πράσινη για πιο βαριά γεύση)
-1/2 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
-3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (με την κόρα ή χωρίς)
-αλάτι-πιπέρι και 2-3 κουταλιές σούπας ξύδι

Εκτέλεση:

Ψιλικόβουμε όλα τα υλικά…

και τα περνάμε στο μπλέντερ.

Φυλάμε τη σούπα στο ψυγείο και όσο παραμένει, τόσο νοστιμότερη γίνεται.

Αυτή είναι η νηστίσιμη εκδοχή γιατί είναι δυνατό να προστεθεί λάδι και γιαούρτι. Μπορείτε φυσικά να προσθέσετε κι άλλα λαχανικά της αρεσκεία σας, στη συγκεκριμένη συνταγή είναι οι γεύσεις ισορροπημένες και ελαφρές.

Καλή επιτυχία!

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΑΔΩΤΑ, ΑΛΜΥΡΑ, ΔΙΑΙΤΗΣ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΣΟΥΠΕΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΛΩΝ, ΥΓΙΕΙΝΑ and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s