ΣΑΛΑΤΑ ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ

Συστατικά

• 500 γραμ. Βίδες Stella
• 200 γραμ. τόνος σε λάδι
• 2 κουταλιές σούπας μαϊντανός ψιλοκομμμένος
• 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
• 1 κουτί ψιλοκομμένο τοματάκι Primo Gusto
• 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
• 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη
• 3 κουταλιές σούπας κάπαρη
• ½ κουταλιά σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το σκόρδο στο λάδι μέχρι να ξανθύνει, προσθέτουμε την πιπεριά και κατόπιν την τομάτα. Αφήνουμε να βράσει επί 15’. Προσθέτουμε τον τόνο, την κάπαρη, τον μαϊντανό και ½ φλυτζάνι νερό και αφήνουμε να βράσουν επί 5’. Το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βασιλικό.
Ανακατεύουμε με τα ζυμαρικά που εν τω μεταξύ βράζουμε al dente και σερβίρουμε αμέσως.

Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Χρόνος μαγειρέματος: 30’
Μερίδες: 6

Πηγή: http://www.melissa.gr/%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF/

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΜΥΡΑ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΣΑΛΑΤΕΣ, ΨΑΡΙΑ and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s