ΜΠΙΣΚΟΤΑ ME ΤΑΧΙΝΙ, ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ, ΣΟΥΣΑΜΙ & ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ

biscuitsΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΤH, ακόμη καλύτερα κι από αρτύσιμα

Συνταγή-φωτογραφίες: Απολογητής

Επιμέρους Στοιχεία Μείγματος

01)ΣΟΥΣΑΜΙ Ποσότητα  : 150,00 γρ. –  14%

02)ΤΑΧΙΝΙ Ποσότητα  : 400,00 γρ. –  39%

03)ΜΕΛΙ Ποσότητα  : 060,00 γρ. –  5%

04)ΒΡΩΜΗ Ποσότητα  : 150,00 γρ. –  14%

05)ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΣ Ποσότητα  : 100,00 γρ. –  9%

06)ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ Ποσότητα  : 150,00 γρ. –  14%

Εκτέλεση:

Βάλτε όλα τα υλικά με λίγο αλάτι και δυο κουταλάκια baking powder, και 2 κουταλάκια κανέλα μέσα σε μπολ και ανακατέψτε.

bisc1Με το κουτάλι τοποθετούμε πάνω σε λαδόκολλα κουταλιές από το μείγμα και ψήνουμε στους 170 για 10 λεπτά. ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Tο μυστικό είναι πως φρουκτόζη και μέλι λιώνουν και στο πάγωμα μετά το ψήσιμο σκληραίνουν κάπως και συγκρατούν τα υλικά.

Μπορούμε να τα κάνουμε και με κουβερτούρα.

ΑΠΙΘΑΝΑ!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει κίνδυνος να φάτε όλο το ταψί την ίδια μέρα.

Δεν φέρω καμία ευθύνη.

Τρώτε με δική σας.

Αν τα κρατήσετε μέρες υπάρχει περίπτωση να μαλακώσουν λίγο.

Όποιος θέλει τα βάζει σε μπολ στο ψυγείο.

– – – – – – – – – – Στοιχεία Μείγματος % – – – – – – – – – –

Ποσότητα         : 100 γρ.

Πρωτεΐνες        : 016 γρ.

Υδατάνθρακες     : 038 γρ.

Ζάχαρη           : 014 γρ. – 036% Σακχάρων

Λίπη             : 033 γρ.

Αλκοόλ           :  0%

Θερμίδες         :  523 Kcal

Τροφική Ομάδα    : Δημητριακά

Βαθμός Νηστίσιμου: Νηστίσιμη Αλάδωτη

Μεικτή Τροφή     : Ναι

– – – – – – – – – – – – Σύνολα Ολικού Μείγματος – – – – – – – – – – – –

Ποσότητα         :  1010γρ.

Πρωτεΐνες        : 117,74γρ.

Υδατάνθρακες     : 449,37γρ.

Ζάχαρη           : 148,50γρ.

Λίπη             : 230,34γρ.

Αλκοόλ           :  0%

Θερμίδες         :  4341 Kcal

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τη δεύτερη φορά αύξησα το σουσάμι και τον λιναρόσπορο κατά 50-100 γρμαμάρια έκαστο. Βγήκαν πολύ πιο ωραία. Τραγανά, θυμίζουν παστέλι ώρες ώρες.

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΑΔΩΤΑ, ΓΛΥΚΑ, ΖΥΜΕΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΛΩΝ, ΦΟΥΡΝΟΥ and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s