Νηστίσιμη, αλάδωτη μερέντα Νο 5

merenda-georgeΣυνταγή – φωτογραφία: Γιώργος

Υλικά

  • 250 γρ. κακάο
  • 4 ποτήρια ζάχαρη
  • 2,5 ποτήρια γάλα αμυγδάλου*
  • 2 βανίλιες
  • 200 γρ. φουντούκια ψημένα
  • 2 κ.σ. ταχίνι

Εκτέλεση

Περνάμε στο μπλέντερ τα φουντούκια.

Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα και τα βάζουμε να βράσουν λίγο.

Μόλις πάρει μία βράση το μίγμα μας και πήξει λιγάκι κατεβάζουμε και το αδειάζουμε στα βάζα. Η Μερέντα μας είναι έτοιμη και μπορούμε να την απολαύσουμε.

*Aπό τον Βασιλόπουλο.

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΑΔΩΤΑ, ΑΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΓΛΥΚΑ, ΚΑΚΑΟ, ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s