Γλυκά παξιμαδάκια

Συνταγή-φωτογραφία: Μαρία

Γίνονται με μπαγιάτικο ψωμί όπως τα αλμυρά πικάντικα παξιμαδάκια, με τη διαφορά ότι τα αλάδωτα γλυκά τα πασπαλίζω με φρουκτόζη και κανέλα, ενώ τα λαδερά και με λίγο ελαιόλαδο. Το ψήσιμο γίνεται στους 120 βαθμούς για 1 έως 2 ώρες, όπως ακριβώς στα πικάντικα.

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΑΔΩΤΑ, ΓΛΥΚΑ, ΛΑΔΕΡΑ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΛΩΝ, ΥΓΙΕΙΝΑ, ΦΟΥΡΝΟΥ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s