Γεμιστές Ντομάτες με Φέτα

Γεμιστές Ντομάτες με Φέτα ΜΕΒΓΑΛΥλικά (για 4 άτομα)

  • 8 ντομάτες, μέτριες
  • 400 γρ. φέτα ΜΕΒΓΑΛ
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο
  • Λίγο μαϊντανό, βασιλικό, δυόσμο (συνολικά 3 κουταλιές)
  • 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 πρέζα γλυκάνισο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβετε το φρέσκο κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύετε τη φέτα ΜΕΒΓΑΛ με την κρέμα γάλακτος, το λάδι, τα αρωματικά, το αλατοπίπερο. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα αφήνετε στο ψυγείο για μία ώρα. Αδειάζετε τις ντομάτες, ρίχνετε λίγο αλάτι μέσα και αναποδογυρίζετε πάνω σε χαρτί κουζίνας. Πριν τα γεμίσετε, τα σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας να φύγουν τα υγρά και αφού τα γεμίσετε, τα σκεπάζετε με το «καπελάκι» τους.

Πηγή: http://www.mevgal.gr/frontend/recipy.php?aid=82&cid=&header_cat=90

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΜΥΡΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΤΥΡΙΝΗ, ΥΓΙΕΙΝΑ, ΩΜΑ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s