Σαλάτα αρακά με μανιτάρια και πιπεριές

Υλικά

1 συσκευασία αρακά  Μπάρμπα Στάθη, 450 γρ.
1 συσκευασία μανιτάρια ολόκληρα Μπάρμπα Στάθη, 450 γρ.
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους
1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε κύβους
100 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθη
2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσαμικό
1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα σοτάρουμε όλα μαζί για άλλα 5 περίπου λεπτά. Σβήνουμε με το βαλσαμικό, χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας στο μισό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά.

Πηγή: http://www.barbastathis.com/index.asp?a_id=57&rec_id=31

Σημείωση: Εννοείται ότι η συνταγή μπορεί να γίνει με φρέσκα υλικά ή κατεψυγμένα άλλης μάρκας.

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΜΥΡΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΛΑΔΕΡΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s