Κολυβόζουμο

Συνταγή-φωτογραφία: Μαριλένα

ΟΔΗΓΙΕΣ

Αφού στραγγίσουμε τα κόλυβα, στο ζουμί απο το στάρι ρίχνουμε ξανθές και μαύρες σταφίδες, δυο κομμάτια κανέλλα για άρωμα και μια-δυο κουταλιές από το στάρι και το βράζουμε 10 λεπτά ακόμα ανακατεύοντας συνέχεια.

Το αποσύρουμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε λίγα καρύδια, λίγα αμύγδαλα και  κουκουνάρι, λίγη κανέλλα.

Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.

Στη γεύση μοιάζει με μουσταλευριά χωρίς μούστο.  Μου βγήκε 5 μπωλάκια σαν της φωτογραφίας από ένα σακουλάκι βρασμένο στάρι για κόλυβα.

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΑΔΩΤΑ, ΓΛΥΚΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΛΩΝ, ΥΓΙΕΙΝΑ and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Κολυβόζουμο

  1. Παράθεμα: Κόλυβα | ΝΗΣΤΕΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s