ΟΔΗΓΙΕΣ
Αφού στραγγίσουμε τα κόλυβα, στο ζουμί απο το στάρι ρίχνουμε ξανθές και μαύρες σταφίδες, δυο κομμάτια κανέλλα για άρωμα και μια-δυο κουταλιές από το στάρι και το βράζουμε 10 λεπτά ακόμα ανακατεύοντας συνέχεια.
Το αποσύρουμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε λίγα καρύδια, λίγα αμύγδαλα και κουκουνάρι, λίγη κανέλλα.
Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Στη γεύση μοιάζει με μουσταλευριά χωρίς μούστο. Μου βγήκε 5 μπωλάκια σαν της φωτογραφίας από ένα σακουλάκι βρασμένο στάρι για κόλυβα.
Παράθεμα: Κόλυβα | ΝΗΣΤΕΙΑ