Μουσταρδόπιτα με λαχανικά

Υλικά

1 έτοιμη ζύμη για τάρτα
2 πιπεριές (πράσινες και κόκκινες) σε κύβους
1 μικρή μελιτζάνα σε κύβους
1/2 κολοκυθάκι σε κύβους
1 κρεμμύδι σε κύβους
4 τομάτες σε κύβους
50 γρ. μουστάρδα Hellmann’s απαλή(mild) [ή άλλη απαλή μουστάρδα]
[10 γρ. παρμεζάνα τριμμένη]
αλάτι και πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ζεστάνετε το λάδι στο τηγάνι.
Προσθέστε τα λαχανικά και ανακατέψτε τα μέχρι να μαγειρευτούν για 15’.
Προσθέστε τη μουστάρδα και ανακατέψτε καλά.
Προετοιμάστε τη ζύμη σύμφωνα με τις οδηγίες.
Βάλτε το μείγμα πάνω στη ζύμη.
[Πασπαλίστε τη με παρμεζάνα.]
Ψήστε τη στο φούρνο για 20-30’.

Πηγή: «Πίτα πανδαισία», http://www.hellmanns.gr/el_gr/pas-mageirevontas/cook_recipes_details.aspx?id=670

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΜΥΡΑ, ΖΥΜΕΣ, ΛΑΔΕΡΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΜΕ ΦΥΛΛΟ, ΠΙΤΕΣ, ΦΟΥΡΝΟΥ and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s