Νηστίσιμο πιροσκί με πατάτες

Υλικά

  • 1 ½ κιλό βρασμένες πατάτες
  • 3 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • αλάτι-πιπέρι
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • ζύμη για πιροσκί

Εκτέλεση

Βάζουμε σε αντικολλητική κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια.

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πατάμε με το πηρούνι και τις βάζουμε στην κατσαρόλα να σοταριστούν και να ενσωματωθούν με τα κρεμμύδια.

Προσθέτουμε το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα, γεμίζουμε τα πιροσκί.

Και τα τηγανίζουμε.

Πηγή: http://sintagesmamas.com/%CF%80%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΜΥΡΑ, ΖΥΜΕΣ, ΛΑΔΕΡΑ, ΤΗΓΑΝΗΤΑ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s