Βλίτα λαδερά

Υλικά

1 κιλό βλίτα
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 κρεμμύδι
3-4 σκελίδες σκόρδο
2-3 κολοκυθάκια
3-4 ντομάτες
αλάτι, πιπέρι καγιέν

Σωτάρουμε με λάδι το κρεμμύδι & το σκόρδο ψιλοκομμένα, ρίχνουμε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες, τα κολοκυθάκια σε κομμάτια και τα βλίτα, αλάτι και ζεστό νερό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν ώσπου να πιουν το νερό τους.

Από το βιβλίο «Ελληνική χορτοφαγία»

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΜΥΡΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΛΑΔΕΡΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s