Μουστοκούλουρα 2

Υλικά

  • 1.200 γρ. αλεύρι μαλακό
  • 320 γρ. ζάχαρη
  • 150 γρ. παρθένο ελαιόλαδο
  • 320 γρ. μούστο
  • 15 γρ. αμμωνία
  • 150 γρ. νερό

Εκτέλεση

Ανοίγουμε στο αλεύρι ένα κρατήρα και βάζουμε  το λάδι, τη ζάχαρη, το μούστο,το νερό και την αμμωνία. Τα δουλεύουμε καλά και ζυμώνουμε. Πλάθουμε κουλουράκια που τα βάζουμε σε λαμαρίνες σκεπασμένες  και ψήνουμε σε δυνατό προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.

Πηγή: http://www.bakeries.gr/bakeries/el/%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1_477.html

Δείτε και την άλλη συνταγή μας για μουστοκούλουρα.

Advertisements
This entry was posted in ΓΛΥΚΑ, ΖΥΜΕΣ, ΛΑΔΕΡΑ, ΦΟΥΡΝΟΥ and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s