Παραδοσιακό φύλλο

Υλικά

1 πακέτο ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΑ [ή οποιοδήποτε αλεύρι για όλες τις χρήσεις]
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
4 κουταλιές της σούπας λάδι
2 ποτήρια νερό

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά σε λεία ζύμη. Την αφήνουμε για 20′.
Κόβουμε τη ζύμη σε μπαλάκια (8-12) ανάλογα με το μέγεθος του ταψιού μας.
Τα αφήνουμε για άλλα 20′ και τα ανοίγουμε σε λεπτά φύλλα πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια.
Στρώνουμε τα φύλλα αλείφοντάς τα ενδιάμεσα με λάδι.

Πηγή: http://www.loulisgroup.com/site/content.php?sel=69

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΜΥΡΑ, ΖΥΜΕΣ, ΜΕ ΦΥΛΛΟ, ΥΓΙΕΙΝΑ, ΦΟΥΡΝΟΥ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Παραδοσιακό φύλλο

  1. Παράθεμα: Τραχανόπιτα με μελιτζάνες | ΝΗΣΤΕΙΑ

  2. Παράθεμα: Σπρινγκ ρολς με γαρίδες | ΝΗΣΤΕΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s