ΓΑΡΙΔΕΣ ΨΗΤΕΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ

ΥΛΙΚΑ:

2 Κιλά γαρίδες
1/4 Ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 Ντομάτες καθαρισμένες και κομμένες σε λωρίδες
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 Κουτάλι σούπας ρίγανη
4 Κουταλιές χυμό λεμονιού
1 Κουτάλι σούπας σκόρδο τεμαχισμένα
4 Κουταλιές σούπας ταμπάσκο
1 Κουταλάκι αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τοποθετούμε όλα τα υλικά μας σε ένα γυάλινο μπολ και αφήνουμε τις γαρίδες μέσα στην μαρινάτα για τουλάχιστον 4 ώρες.

Όταν περάσουν οι ώρες παίρνουμε τις γαρίδες και τις τοποθετούμε πάνω σε γκριλ για να γίνουν και από τις 2 πλευρές, αφού γίνουν οι γαρίδες μας μπορούμε να συνοδεύσουμε με ρύζι, πάνω από σαλάτα ή και μόνες τους περασμένες σε ξυλάκια για σουβλάκι.

Αν θέλουμε να σερβίρουμε τις γαρίδες μας πιο εντυπωσιακές κόβουμε ξυλάκια από δενδρολίβανο και όπως είναι με τα φυλλαράκια τις περνάμε από το κέντρο τους και τις απολαμβάνουμε.

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΜΥΡΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, ΛΑΔΕΡΑ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s