Κουλουράκια με λευκό κρασί

Υλικά για 50 κουλουράκια

1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
2 φλυτζάνια ζάχαρη
1 φλυτζάνι λευκό κρασί αρετσίνωτο
1 φλυτζάνι χυμό πορτοκαλιού
700 γραμ. μαλακό αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια

Εκτέλεση

Χτυπάμε το λάδι με την ζάχαρη και προσθέτουμε το κρασί, τον χυμό πρτοκαλιού και το αλεύρι αναμεμειγμένο με την μπέικιν πάουντερ και την βανίλια, να φιάξουμε μιά ζύμη μαλακή.

Πλάθουμε τα κουλουράκια σε μικρό μέγεθος, και τα ψήνουμε σε ελαφρά λαδωμένο ταψί στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου

Πηγή: Ημέρες Νηστείας
http://www.freemonks.gr/index.php?page=news_info〈=1&id=37

Advertisements
This entry was posted in ΓΛΥΚΑ, ΖΥΜΕΣ, ΦΟΥΡΝΟΥ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s