Χορτόσουπα Βελουτέ

Υλικά για 4 μερίδες

2 πατάτες
2 καρότα
1 πράσο
2 με 3 σέσκουλα
2 κρεμμύδια
1 ώριμη ντομάτα
λίγο σέλινο
1 ματσάκι μαιντανό
αλάτι
πιπέρι
2 κουταλιές κορν φλάουρ

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε όλα τα λαχανικά, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα βράζουμε ώσπου να λιώσουν.
Τα περνάμε από το μπλέντερ να αποκτήσουν κρεμώδη υφή.
Συνεχίζουμε το βράσιμο προσθέτοντας όσο νερό θέλουμε, το αλατοπίπερο και τέλος το κόρν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο νερό.

Πηγή: Ημέρες Νηστείας
Advertisements
This entry was posted in ΑΛΑΔΩΤΑ, ΑΛΜΥΡΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΣΟΥΠΕΣ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s