Πέρκα με μουστάρδα

p2260483_400

Υλικά για 4 μερίδες

  • 2 μεγάλα φιλέτα πέρκας
  • ½ ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 3 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, τα βάζουμε σ ένα πυρεξ και πασπαλίζουμε με τον μισό μαιντανό. Χτυπάμε σε σέικερ το λάδι, το λεμόνι, τη μουστάρδα, λίγο πιπέρι και 2 γουλιές νερό. Περιχύνουμε το ψάρι και ψήνουμε σε μέτριο, προθερμασμένο φούρνο για 40’ περίπου. Όταν ετοιμαστεί πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο φρέσκο μαιντανό και σερβίρουμε με ρυζότο ανάμεικτων λαχανικών.

p2260472_400 p2260475_400

Προέλευση: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1665&Itemid=49#ixzz16aHPxAwJ

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΜΥΡΑ, ΦΟΥΡΝΟΥ, ΨΑΡΙΑ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s