Σάλτσα σοκολάτας

Υλικά

1 πακέτο κακάο (125 γραμ.)
1 φλυτζάνι νερό
1,1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
1 βανίλια

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα υλικά σε κατσαρόλα και τα βράζουμε για 5 λεπτά, χωρίς να σταματήσουμε το ανακάτεμα για να μη σβωλιάσει το μίγμα.
Αφού δέσει η σάλτσα, την αφήνουμε να κρυώσει.
Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε αμέσως σε γλυκά, ή να την καταναλώσουμεμε ψωμί ή να την φυλάξουμε σε βάζο.
Διατηρείται εκτός ψυγείου.

Πηγή: Ημέρες Νηστείας
http://www.freemonks.gr/index.php?page=news_info〈=1&id=37
Advertisements
This entry was posted in ΑΛΑΔΩΤΑ, ΓΛΥΚΑ, ΚΑΚΑΟ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΣΑΛΤΣΕΣ-ΣΩΣ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s