ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ

Υλικά:

  • 2 μεγάλες πατάτες καθαρισμένες και βρασμένες
  • 1 κούπα έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 λεμόνια τον χυμό τους
  • 1 κουτάλι της σούπας μουστάρδα ντιζόν ή γαλλική ή με άρωμα βοτάνων
  • 1 ποτήρι νερό σε θερμοκρασία δωματίου

Εκτέλεση:
Περνάμε από μύλο τις πατάτες και μετά τις βάζουμε σε ένα μπώλ και προσθέτουμε σιγά σιγά το λεμόνι και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν.
Μετά προσθέτουμε την μουστάρδα και λίγο λίγο το νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά. Στο τέλος παίρνουμε το μίγμα μας και χτυπάμε στο multi μαζί με το λάδι λίγο λίγο μέχρι η μαγιονέζα μας να γίνει κρεμώδης.

Πηγή: ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΜΥΡΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΛΑΔΕΡΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΣΑΛΑΤΕΣ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s